17.1 C
București
joi, 19 septembrie, 2024

Supermarketul care te plătește dacă reciclezi. Unde primești 10 bani în plus pentru fiecare ambalaj reciclat

Un supermarket din România te plătește dacă alegi să reciclezi produsele cu sigla SGR.

Supermarketul Auchan a anunțat că oferă mai mulți bani pentru reciclarea produselor cu sigla SGR. Pe lângă cei 50 de bani primiți înapoi, oamenii care sunt prietenoși cu mediul vor mai primi câte 10 bani. Măsura este valabilă până pe data de 10 septembrie. Români au la dispoziție aproape 4 luni pentru a da dovadă de spirit civic.

Trebuie, de asemenea, precizat că vor beneficia de ofertă doar românii care dețin card de fidelitate Auchan.

„Clienții care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele RVM de colectare din magazinele Auchan primesc garanția de 0,5 lei per ambalaj, valabilă 12 luni din momentul emiterii, și ca extra-avantaj 0,1 lei* per ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție”, sub formă de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan. De asemenea, la acordarea extra-avantajului de 0.1 lei/ambalaj cu simbol reciclat nu există limită privind cantitatea de ambalaje reciclate“, a anunțat Auchan într-un comunicat.

Supermarketul care te plătește dacă reciclezi

Toate magazinele Auchan din România sunt echipate în prezent cu aparate RVM de colectare și reciclare. Magazinele mari, precum supermarketurile și hypermarketurile, sunt echipate cu 2-4 aparate de reciclare. În cazul magazinelor de ultra-proximitate există câte un aparate de reciclare a produselor SGR.

„Răsplătim cu fiecare ocazie clienții fideli cu extra beneficii, iar prin acest bonus ne dorim să încurajăm și mai mult reciclarea ambalajelor cu simbolul Ambalaj cu Garanție. Clienții noștri au înțeles încă înainte de lansarea oficială a proiectului, o dată cu inițiativa noastră SGR înainte de SGR, cât de vital este să contribuim împreună la un mediu mai curat pentru noi toți și îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare să recicleze”, a declarat Corina Dospinoiu, Director Sustenabilitate Auchan Retail România.

Auchan România a dat startul reciclării cu mult înaintea demarării Sistemului de Garanție-Returnare. Oamenii au putut aduce ambalaje utilizate, la punctele de colectare din Auchan, cu 7 luni înainte de lansarea SGR.

spot_img
Latest news
știri