Foto: Facebook/Constructii Erbasu
Foto: Facebook/Constructii Erbasu

Societatea Construcții Erbașu din București a transmis că proiectul noului terminal de 31.715m2 al Aeroportului Internațional Craiova devine pas cu pas realitate.

De asemenea, fiecare zi de muncă reprezintă un pas în plus față de momentul în care acest terminal va inaugura o nouă eră a călătoriilor aeriene, redefinind standardele de confort și siguranță pentru toți pasagerii.

Societatea Erbașu: ”Proiectul este realizat cu finanțare europeană și implementat de Aeroportul Internațional Craiova, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și al Ministerului Transporturilor”

Lucrarea este executată în echipă cu partenerii noștri constructori Grup Primacons și Váhostav SK, fiind realizată printr-un proiect cu finanțare europeană implementat de Aeroportul Internațional Craiova, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și al Ministerului Transporturilor”, se arată în comunicatul publicat de compania Construcții Erbașu.

Construcții Erbașu: ”Muncim zi de zi pentru ca noul Cămin studențesc al Universității Politehnice din București să devină un spațiu modern de cazare destinat studenților”

În data de 10 iunie, reprezentanții societății au transmis că acest nou proiect important destinat infrastructurii educaționale din România va avea o suprafaţa construită desfăşurată de 18.868. 68 mp.

De asemenea, va dispune de regim de înălțime prevăzut cu demisol, parter și zece etaje.

Noul cămin va fi format din 350 de camere, dintre care 20 vor fi special amenajate pentru studenții cu dizabilități.

De asemenea, fiecare etaj va cuprinde săli de lectură, spălătorii, uscătorii, chicinete şi săli de mese.

Totodată, clădirea va beneficia şi de o parcare la nivelul demisolului cu 51 de locuri și de panouri solare (amplasate pe terasă) cu ajutorul cărora va fi asigurat necesarul de apă caldă.

Proiectul este realizat în echipă cu Popp & Asociații și Ground-Studio, fiind finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

Societatea Erbașu: Suntem încântați să vă prezentăm progresul lucrărilor de pe șantierul viitorului Centru Sportiv de Recreere din Municipiul Salonta

Potrivit echipei Erbașu, lucrările actuale cuprind montarea structurii metalice aferentă acoperișului, realizarea hidroizolațiilor la nivelul teraselor, a compartimentărilor, dar și a instalațiilor speciale din subsol.

Etapele următoare vor cuprinde: montarea cupolei de lemn stratificat, a pereților cortină care vor oferi centrului un aspect modern, cât și realizarea structurii bazinelor exterioare și a viitoarelor zone de relaxare. Mulțumim tuturor celor implicați în cadrul acestui proiect!”, se arată în comunicatul publicat de societate pe contul de Facebook.

Județul Dâmbpvița va beneficia de un nou spital. Compania Erbașu: ”Continuăm să construim și să transformăm planurile în realitate!”

În data de 3 iunie, reprezentanții societății de construcții au precizat că lucrările de la nivelul Spitalului Orășenesc Pucioasa se apropie cu pași rapizi de finalizare.

Până în prezent, am finalizat în totalitate partea de infrastructură și suprastructură, iar în acest moment lucrăm activ la nivelul finisajelor, instalațiilor electrice, ventilației și climatizării.Beneficiarul acestei lucrări: U.A.T. Oraș Pucioasa, județul Dâmbovița. Construim pentru viitor. Cu responsabilitate pentru sistemul sanitar din România”, se arată în comunicatul publicat de societatea Construcții Erbașu.