9 C
București
vineri, 18 octombrie, 2024

Începe etapa a III-a de participare la licitația publică privind închirierea suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre

Anunțul a fost făcut de Administrația Națională ”Apele Române”

O nouă etapă de licitație publică pentru sectoarele de plajă fără administratori: Apele Române informează că, de această dată, vor fi 57 de sectoare de plajă în licitaţie.

Printre aceste sectoare din staţiuni de pe litoral se numără Mamaia, Venus şi Vama Veche.

Administrația Națională ”Apele Române” deschide etapa a III-a de participare la licitația publică privind închirierea suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023, respectiv 2024, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 8/9 martie 2023.

Potrivit comunicatului publicat pe contul de Facebook, administrașia a precizat că unele dintre aceste sectoare nu au mai fost scoase la licitaţie până în prezent, iar altele nu au fost adjudecate, închirierea suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică fiind pentru sezoanele estivale 2023, respectiv 2024.

Perioada de depunere a ofertelor se încheie în data de 11 iulie, la ora 12.00. Din cele 57 de sectoare scoase la licitaţie, pentru o parte dintre acestea nu a fost depusă nicio ofertă în etapele anterioare (fiind necesare cel puţin două oferte, conform legii) sau au avut oferte, dar nu au fost adjudecate până în prezent.”, a transmis Administraţia Naţională ”Apele Române”.

În etapa a doua, 39 de subsectoare de plajă intrate în licitaţie publică au fost adjudecate

De asemenea, sunt sectoare de plajă scoase pentru prima dată la licitație, acestea din urmă reprezentând suprafețele de plajă pentru care Apele Romane Dobrogea-Litoral au inițiat acțiuni civile în vederea eliberării de sarcini (construcții de beach-baruri).

spot_img
Latest news
știri