20 C
București
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

FOTO | O mașină Dacia Spring a luat foc din senin: S-a auzit un zgomot infernal, a început să iasă fum, după care ardea generalizat

Dacia Spring, mașina electrică produsă de compania auto de la Mioveni, este protagonista unui nou incident neplăcut. După ce recent un proprietar a anunțat că renunță la acest vehicul, un model al acestei mașini a ars complet, din senin.

„Astăzi, Dacia mea Spring (primăvară sau izvorul minunilor, cum or numi-o ăștia) a trecut în neființă“. Așa își începe Ionel Cârnu mesajul pe grupul de Facebook „Dacia Spring Romania (Oficial)“.

Sursă – Ionel Cârnu

Culmea e că bărbatul a spus că a fost foarte mulțumit de această mașină până în prezent. Aceasta ar fi fost achiziționată în urmă cu un an și jumătate, iar până acum nu a avut erori.

Ionel Cârnu mai spune că mașina electrică a fost „încărcată doar la priză, acasă“.

Cum a „murit“ Dacia Spring?

Se pare că vehiculul era condus de soția bărbatului, care se afla în apropierea locuinței. În momentul în care l-a sunat să-i spună că mașina are probleme, aceasta a spus că „se aude un zgomot infernal de sub mașină ca o combinație de șuierat – scârțâit puternic“.

Apoi, din zona în care se află bateria, a început să iasă un fum, iar după aproximativ 15 minute mașina ardea generalizat.

Cu toate că spune că „regretă achiziția mașinii“, Ionel Cârnu a ținut să precizeze că nu a făcut cazul cunoscut pentru a face reclamă negativă. În plus, bărbatul a specificat că deține asigurare CASCO și mașina încă e în garanție.

Mai mult, acesta spune că a expus situația tocmai pentru a înștiința și alți șoferi de Dacia Spring de eventualele riscuri.

„Vreau doar să vă expun experiența aceasta nefastă. Să știți ce urmează în cazul în care vă veți lovi de aceeași situație“, a mai scris el.

Din imaginile postate, se poate observa că pompierii nu au mai putut salva nimic. Singura operațiune realizată de aceștia a fost să lichideze focul.

Neplăcutul incident s-a petrecut în Beregsău Mare, județul Timiș.

Urmează să se afle care sunt cauzele care au provocat incendierea mașinii.

Sursă – Ionel Cârnu
Latest news
știri