16.5 C
București
vineri, 20 septembrie, 2024

Ministrul Mircea Fechet a ajuns, pe bicicletă, la reședința din România a Regelui Charles al III-lea | FOTO

Ministrul Mircea Fechet a parcurs o porțiune din TBT Race.

Ministrul Mircea Fechet și-a început weekend-ul prelungit cu o vizită, pe bicicletă, în satul brașovean Viscri. Localitatea este cunoscută pentru faptul că Regele Charles al III-lea are o casă acolo.

„Vizitarea localității Viscri pe bicicletă a fost o experiență unică“, a spus Mircea Fechet.

„Traseele de bicicletă dezvoltate în această zonă în ultimii ani asigură practicarea unui turism noninvaziv, prietenos cu natura și cu multiple beneficii pentru sănătate.

Munca celor care au construit și întrețin aceste trasee nu a fost deloc ușoară însă rezultatele de astăzi ne arată că tot efortul a meritat din plin.

Îi felicit din inimă și sunt convins că exemplul lor merită urmat în multe alte comunități din țară“, a spus Mircea Fechet.

Sursă – Facebook Ministerul Mediului

Ministrul Mircea Fechet a parcurs TBT Race

Practic, ministrul Mircea Fechet a parcurs o porțiune a TBT Race. Acronimul vine de la Transilvania Bike Trails Race. Este vorba de un concurs de biciclete care începe și se termină în localitatea Saschiz. Aceasta se află pe Drumul Național 13, care leagă Brașov de Sighișoara.

Scopul concursului constă în promovarea satelor săsești și a rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara. De asemenea, acesta promovează locurile, istoria, natura, arhitectura și tradițiile din zonă.

Concursul este organizat de Fundația ADEPT și de Nomad Multisport. În plus, este susținut de administrațiile din Bunești și Saschiz.

Sursă – Facebook Ministerul Mediului
spot_img
Latest news
știri