Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba se laudă cu fast, pe Facebook, de uciderea unor căprioare. Aceștia au contracte cu cetățeni străini pentru ceea ce pare a fi vânătoare de trofee. Românii sunt indignați. Cine îi apără pe butonacii cu apucături de filme de groază, însă, din umbră?! Taman un membru al partidului AUR!

PSIHOPATIA BUTONEAZĂ ROMÂNIA?!

Vineri, 26 mai, au început să circule pe Facebook postări în care români indiganți își arătau oroarea față de modul îngrozitor în care AJVPS Alba decide să își prezinte activitatea.

Angajații AJVPS Alba dau dovadă, în aceste postări, de un comportament care pare delirant. Lângă trupurile unor căprioare, aceștia se bucură, dar și par a cerși validare și apreciere a imaginilor, în comentarii pline de cruzime.

Dialogul psihopatic se regăsește în multe postări de pe pagina acestora. De exemplu, în aceasta:

…și aceasta…

…și, mai ales, aceasta:

Într-un stil demn de filmele cu psihopați criminali, angajații de la butoanele AJVPS Alba se mândresc cu carcasele unor căprioare ucise. „Iată la cald ce frumuseți s-au recoltat astăzi… Suntem tari, nu?” spun aceștia, într-o postare de pe 18 mai.

Ministrul Mediului: animalele nu sunt ucise, ci „recoltate.” Răspunsul majorității românilor?! „Le-ați omorât!”

Aceasta este și postarea distribuit intens de internauți. Români care nu au aceeași părere cu angajații AJVPS Alba. Nu doar atât, dar nici nu s-au pus la curent cu declarațiile Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, se pare. Le puteți citi și dumneavoastră, în întregime, aici.

Acesta declara, săptămâna trecută, că oamenii folosesc terminologia greșită. Animalele nu sunt ucise, spunea Barna, doar oamenii sunt uciși. Probabil prins într-o zi când, după ce se culcase Ministru al Mediului, se sculase Ministrul Agriculturii, animalele, spune acesta, sunt doar „recoltate.

Dar, iată, ce știe cetățeanul simplu, care plătește salariile de miniștrii, și nu este familiarizat cu vocabularul cinegetic care îl preocupă atât de mult pe Barna? El continuă, cam așa:

ADMINISTRATORII CU COMPORTAMENT APARENT DEVIANT SUNT NU DOAR IUȚI DE TRĂGACI, DAR ȘI DE BUTOANE

Comentariile curg, de dimineață, pe pagina AJVPS Alba. Puține sunt pozitive. În număr covârșitor, ele sunt negative.

Pe cît de repede apar comentariile, pe atît de repede și dispar. Sunt sute și sute de comentarii pe care cei de la butoane le șterg la foc continuu, lucru obsevat și de urmăritorii paginii.

„Cetățeni europeni,” țara vă vrea!! Pentru a face măcel, dar, în fine…

Continuându-ne periplul printre postări aflăm justificarea vânătorilor pentru uciderea animalelor: acestea ar avea mutații genetice, observabile după coarne.

Așadar, suntem invitați să tragem concluzia că animalele sunt vânate în scopuri nobile.

Acțiunile acestora amintesc de un alt cineva care elimina, de data asta, oameni care erau mai puțin sănătoși decât norma. Acel cineva care și-a găsit sfîrșitul într-un bunker, fapt care a dus la ieșirea Germaniei din Al Doilea Război Mondial.

Mmai jos, dăm peste o altă mare bubă! Într-un alt set de postări, se arată că au fost încheiate contracte de vânătoare cu CETĂȚENI EUROPENI. Deci, acum ni se arată că țara are nevoie de cetățeni europeni pentru a veni și omorî exemplarele care au mutații genetice. Nu doar atât, dar vânătorii știu cu precizie numărul și identitatea acestor căprioare „degenerate.”

Interesant că numărul urșilor nu poate fi determinat cu exactitate, când căprioarele le numărăm și categorisim fără probleme – și după coarne, evident!

Iată că VÂNĂTOAREA DE TROFEE care încearcă să ne asigure Ministerul Mediului că nu există, și că nu de aceea s-a mărit cota de vânătoare pentru urși este prezentată, aici, negru pe alb. Nu este de mirare de ce e permisă în continuare tăierea pădurilor și, implicit, distrugerea habitatului acestor animale.

Alin Tudose – Din salvator de AUR al românilor din mâinile străinilor care „fac prăpăd în țară”, la slugă a „cetățenilor europeni” doritori de trofee românești

Unul dintre comentarii ne atrage atenția, așa că investigăm mai în detaliu care este situația acestuia:

Acest domn, Alin Tudose, nu este doar pasionat de vânătoare, cum rezultă din poza dânsului de profil.

Foto: Alin Tudose, Facebook

Acesta mai este și membru marcant al AJVPS Alba. Mai precis, „Director Pescuit.” Până acum, nimic neobișnuit.

Ce am mai aflat, însă, este că acesta este și membru marcant al partidului AUR. Da, ați auzit bine! Tocmai al partidului care se laudă că încearcă să oprească „jaful” din România, să oprească străini din a ne „fura pădurile.”

Foto: Pro Alba

Mai mult, după dezertarea de la PNL, Alin Tudose a fost nominalizat pentru a candida la FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI ALBA IULIA, din partea formațiunii AUR!

O imagine interesantă: un MEMBRU AUR, potențial primar al orașului în care s-a înfăptuit un act important de unie a românilor, care justifică nu doar acțiunile unor oameni care par a avea o gândire demnă de psihopați, dar aducerea „străinilor” care ne „fură” țara pentru vânători de trofee.

Același partid care protesta împotriva uciderii ursului Arthur, pare, acum, implicat în a da verde vânătorii de trofee cetățenilor străini.

George Simion, indisponibil pentru a ne explica poziția oficială a partidului față de cele relatate

Am încercat să obținem poziția oficială a președintelui partidului AUR cu privire la acțiunile AJVPS Alba și ale mebrului său de partid. Din păcate, George Simion nu a a fost disponibil pentru o discuție sau un comentariu.

Activiștii de mediu, în schimb, reacționează la postările incredibile

Le-am cerut părerea și unora dintre cele mai importante organizații implicate în protecția mediului, din România. Gabriel Peacock, de la Agent Green, a reacționat public, pe Facebook, cu privire la postările sângeroase.

„Deci niște oameni s-au trezit de dimineață să ia niște vieți de ființe superbe și sănătoase. Ființe pe care le recoltează pentru că că nu sunt în stare să recunoască că ei ucid. Apoi s-au fălit în poze cu frumusețile ucise făcând glume macabre despre sângele lor încă cald. În final se auto-declară “tari”, adică recunosc că exact despre atât este vorba la vânătoare. După aceea au scris aberații + iconițe prostuțe pe FB: “Campania continua… Iata la cald ce frumuseți s-au recoltat astăzi…Suntem tari, nu?🤪🤗🙏, spune acesta, citându-i pe reprezentanții vânătorilor din județul Alba.

Greenpeace România ne-au răspuns că:

„Normal că nu suntem de acord. Nu mai târziu de săptămâna trecută vorbeam cu europarlamentarii europeni despre noul ordin de ministru care va deschide vânătoarea la trofeu la urs. Managementul speciilor, cum e numit de domnii vânători, nu se face cu pușca.” Reprezentanții organizației ne-au făcut trimitere la articolul în care își prezintă poziția oficială, și care poate fi lecturat aici.

Așadar, românii nu sunt de acord, specialiștii nu sunt de acord… și, totuși, decimarea pădurilor din România continuă, sub ochii îngăduitori tocmai ai celor care se jură că nu f… că vor sta pavăză țării, și total împotriva dorinței poporului.

Vom publica reacțiile celor implicați, o dată ce aceștia vor vrea să se implice într-un dialog pentru a își prezenta și punctul dânșilor de vedere.

*fotografiile fără text explicativ au fost obținute cu ajutorul AJVPS Alba și Facebook.