19.9 C
București
sâmbătă, 27 iulie, 2024

O mămică a cumpărat un pui la caserolă din supermarket, dar a rămas înmărmurită când a văzut ce se întâmplă cu carnea | FOTO

Carnea de pui cumpărată de o femeie din SUA a început să se rupă în bucăți când a scos-o din caserolă.

Internauții s-au declarat dezgustați după ce au văzut imaginile cu carnea de pui postate de Alesia Cooper din Texas, care a cumpărat produsul dintr-un supermarket Aldi scrie Daily Mail.

Alesia Cooper, din Texas, spăla piept de pui în cadrul cinei copiilor ei, când carnea crudă a început să se destrame în mâinile ei și a devenit spongioasă și moale.

Când a desfăcut produsul și a vrut să cătească cina pentru copiii ei, carnea a început să se rupă în bucăți asemănătoare spaghetelor.

„Cred că este carne falsă”, a scris Alesia Cooper pe X. Ulterior, însă, verificatorii de conținut au spus despre ce este, de fapt, vorba.

Produsul este cunoscut sub denumirea de „carne spaghete”. Acest tip de carne apare la un procent mic din păsările de curte de fermă. Aceasta ar apărea ca urmare a creșterii intensive a puilor.

„Carne spaghete” la supermarket

Când puii cresc la dimensiuni nenaturale într-o perioadă scurtă, țesuturile musculare nu primesc suficient oxigen. Astfel, fibrele ajung să se separe.

Reprezentanții din industria alimentară spun totuși că produsul este sigur pentru alimentație.

„Carne spaghete” este ceea ce cercetătorii au numit fileuri de piept de pui. Ele pot fi desfăcute cu mâna și seamănă cu spaghetele.

Acest tip de carne a fost identificată pentru prima dată în 2015. În 2019 a fost identificată în 4-5% din pieptul de pui de fermă crescut intensiv, a raportat Wall Street Journal.

„Există dovezi că aceste anomalii sunt asociate cu păsările cu creștere rapidă”, a declarat pentru WSJ doctorul Massimiliano Petracci, profesor de agricultură și științe alimentare la Universitatea din Bologna din Italia.

spot_img
Latest news
știri