20 C
București
vineri, 20 septembrie, 2024

VIDEO | Noaptea minții! Drumarii au turnat asfalt peste cadavrul unui câine

Noaptea minții în județul Sibiu, unde drumarii au pus asfalt peste cadavrul unui câine.

Drumarii au pus asfalt peste cadavrul unui câine, în zona localității Porumbacu de Jos din Sibiu, conform Transilvania365.

Pe o porțiune a DN1 unde se efectuau lucrări, constructorii nu au mai curățat drumul. Ei au turnat covorul asfaltic direct pe cadavrul animalului.

Ulterior, în timpul reviziilor, leșul animalului a fost înlăturat.

Cadavrul unui câine, asfaltat de drumari

În ceea ce privește modalitatea în care cadavrul a ajuns acolo, Direcția Regională Drumuri și Poduri a făcut precizări.

Aceștia spun că leșul ar fi fost adus de pe un drum lateral pe roțile unui tractor. Ulterior, cadavrul ar fi rămas pe loc, după ce drumarii au efectuat lucrarea.

Reprezentanții DRDP spun că din cauza faptului că asfaltul era proaspăt turnat, a rămas aderent, iar cadavrul câinelui s-a prins de el.

„Este vorba de un sat din județul Sibiu, Porumbacu de Jos, unde și locuiesc. Aici în localitate la mine, la intrare, în urmă cu câteva zile un câine a fost lovit de o mașină, după cum vedeți, și domnii de la drumuri și poduri sau de la drumurile naționale sau cei care asfaltează s-au gândit că ar fi bine să prindă și câinele ăsta mort în asfalt, după cum vedeți. Este o lucrare nouă făcută (…) Drumul e asfaltat cât de cât, s-a rașchetat un pic, dar câinele mort fiind aici au reușit să toarne asfalt peste el. Nici nu știu cum să mă exprim pentru că, v-am spus, numai în România se poate întâmpla”, a scris Raul Grancea, cel care a postat videoclipul, pe pagina sa de Facebook.

spot_img
Latest news
știri