9.4 C
București
miercuri, 23 octombrie, 2024

”Biletul de Sănătate” revine pentru al cincilea an la Cluj-Napoca

Călătorii pot obține bilete de autobuz gratuite făcând sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului 2024

Pentru al cincilea an consecutiv, clujenii iubitori de mișcare au ocazia să câştige bilete gratuite pentru călătorii cu autobuzul făcând sport. ”Biletul de Sănătate” poate fi obţinut fie din staţia de autobuz Memorandumului Sud, fie din staţia de bicicletă Central, de pe strada Regele Ferdinand.

Campania ”Biletul de Sănătate” a început în Săptămâna Europeană a Sportului 2024

Campania a fost lansata miercuri, 25 septembrie, în Săptămâna Europeană a Sportului 2024, campania va functiona până în prima săptămână din decembrie 2024, în fiecare zi între orele 8.00-20.00.

Călătorii care acceptă provocarea Sports Festival obţin un bilet de autobuz gratuit în schimbul a 20 de genuflexiuni sau prin pedalarea pe o distanţă de 400 metri.

Biletele obţinute prin mişcare sunt valabile 7 zile de la data emiterii

Tichetele de călătorie obţinute prin mişcare sunt valabile 7 zile de la data emiterii, pentru orice călătorie în reţeaua de transport public urban din Cluj-Napoca, transmite Adevărul.

Prima staţie sportivă smart din Cluj-Napoca a fost lansată în 2020 în staţia de autobuz Memorandumului Sud, din Cluj-Napoca, iar mai apoi, redeschisă în fiecare toamnă.

Cu ajutorul ei, călătorii au putut obţine un bilet de autobuz în mod gratuit şi sănătos, făcând corect 20 de genuflexiuni în maxim două minute.

spot_img
Latest news
știri