20 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

Cruzime fără margini! Niște fete din Ucraina au „jucat fotbal“ cu o pisică pe post de minge

Imagini de groază au fost surprinse în Transcarpatia, acolo unde două tinere au maltratat o pisică.

Niște fete din regiunea ucraineană Transcarpatia au fost surprinse în timp ce „jucau fotbal“ cu o pisică, potrivit Bucpress.

Imaginile cu cele două fete care maltratau animale s-au viralizat pe Internet.

Poliția spune că e vorba de două copile în vârstă de 13 ani din localitatea Apșa de Jos.

Autoritățile le-au identificat pe cele două, iar acum s-a dispus o anchetă a familiilor acestora. Părinții celor două fete vor fi duși în fața instanței pentru educația necorespunzătoare a copiilor.

De curând, în localitatea Irșava din aceeași regiune a Ucrainei, un adolescent a ucis cu bestialitate un pisoi. Mai mult, acesta a filmat întreg evenimentul.

O pisică a fost maltratată de două tinere din Ucriana

Maltratarea animalelor este o acțiune inacceptabilă care implică tratamentul crud, violent sau neglijent al animalelor. Aceasta poate lua multe forme, inclusiv bătaie, neglijență, abandon, exploatare sau utilizarea inumană în scopuri de divertisment. Maltratarea animalelor nu doar că cauzează suferință și stres inutil acestor ființe vulnerabile, dar și contravine valorilor de compasiune și etică umană.

Legislațiile din întreaga lume au fost dezvoltate pentru a proteja drepturile animalelor și pentru a pedepsi cei care comit acte de cruzime față de acestea. Educația și conștientizarea joacă, de asemenea, un rol crucial în prevenirea maltratării animalelor. Cu toții avem responsabilitatea de a trata animalele cu respect și grijă, promovând astfel o societate mai umană și mai empatică.

Latest news
știri