”Umple golul din viața ta”: Fotbaliștii Rapid-Gaz Metan Mediaș încurajează adopția de câini

Protectia Animalelor CJ Ilfov
Protectia Animalelor CJ Ilfov

Mai mulți căței destinați adopției au fost vedetele meciului Rapid-Gaz Metan Mediaș. Toate patrupedele au fost salvate de pe străzi și speră să găsească stăpânii responsabili, alături de care să cunoască schimbarea în bine.

Adăpostul Public Buftea a fost, în acest mod, promovat de fotbaliștii de la echipele Rapid București și Gaz Metan Mediaș. Se caută adopții responabile pentru șase câini care au fost prezentați de către fotbaliști în seara de 17 august, pe Arena Națională, înaintea meciului Rapid-Gaz Metan.

Protecția Animalelor din Ilfov: ”Toți au nevoie de familii iubitoare și responsabile”

A fost din nou o seară magică. ”Umple golul din viața ta”, la meciul Rapid-Gaz Metan. Aseară am prezentat din nou șase căței pentru adopție, pe Arena Națională. Toți sunt pui, unii de talie mică, alții de talie mare. Toți au nevoie de familii iubitoare și responsabile. Mulțumim mult jucătorilor celor două echipe! S-au implicat cu adevărat în acest proiect, au ținut cățeii în brațe cu grijă și tandrețe. Mulțumim, Liga Profesionista de Fotbal LPF! Din nou totul s-a desfășurat ca la carte. Suporterii au fost foarte înțelegători și au ținut cont de faptul că orice zgomot extrem ar fi putut traumatiza cățeii”, au precizat reprezentanții Protecției Animalelor din Ilfov.

Protecția Animalelor CJ Ilfov

Cățeii au intrat în teren însoţiţi de jucători, înainte de startul meciului Rapid-Gaz Metan Mediaș

Biroul Protecţia Animalelor a adus asigurări că toţi câinii incluşi în prezentarea de seara trecută sunt sociabili, deparazitaţi şi vaccinaţi antirabic.

Proiectul de interes public judeţean ”Umple golul din viaţa ta” are ca scop promovarea adopţiei câinilor din adăposturi.

Menţionăm că, recent, CJ Ilfov a încheiat un proiect de colaborare cu LPF, având drept obiectiv promovarea adopţiei de animale în România. Câinii sunt vaccinaţi, sterilizaţi, deparazitaţi, pregătiţi pentru a fi luaţi acasă de către iubitorii de animale”, au declarat oficialii LPF.