Căței aruncați pe câmp, în pungi sigilate. Bărbatul a fost identificat și amendat

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat a fost surprins în momentul în care arunca mai mulți cățeluși. Animalele se aflau în pungi și au fost aruncate și abandonate pe câmp.

Localitatea unde a avut loc întreaga scenă este Ghiroda, o comună și o unitate administrativ teritorială componentă a județului Timiș, situată în vestul României.

S-a asigurat că nu este văzut și a aruncat puii pe câmp, în pungi sigilate

Bărbatul s-a deplasat, cu ajutorul bicicletei, până la ieşirea din comună. Aici, s-a oprit pe marginea şoselei, unde a aruncat cățeii, aflați în pungi, într-un lan de porumb. De asemenea, s-a asigurat că nu îl vede nimeni.

Cu toate acestea, cele întâmplate au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate la o casă din apropiere.

Proprietara a văzut imaginile şi a sunat la poliţia locală din Ghiroda. Oamenii legii au început cercetările şi l-au identificat pe bărbat, relatează opiniatimisoarei.ro.

”Dacă nu doriți pui de la animalele de companie, aveți posibilitatea să le sterilizați: Este gratuit. Nu vă costă decât câteva minute din timpul dumneavoastră”

Stimaţi cetăţeni, dacă nu doriţi pui de la animalele dvs de companie, aveţi posibilitatea să le sterilizaţi, de multe ori gratis, în campaniile făcute de medicii veterinari. Nu vă costă nimic altceva decât câteva minute din timpul dumneavoastră! Gestul pe care l-a făcut acest „domn”, de a arunca, pur și simplu, niște căţeluşi în pungi, este un act de cruzime pe care nu îl tolerăm, nici din punct de vedere moral, şi nici din punct de vedere legal”, au transmis reprezentanţii Primăriei Ghiroda, care au și făcut publice imaginile.

Femeia care a surprins incidentul a decis să salveze și să adopte cățelușii

De asemenea, reprezentanţii Primăriei Ghiroda au ținut să mulțumească doamnei care a adus sesizările, anunțând-o că bărbatul vinovat a fost amendat.