22.8 C
București
vineri, 20 septembrie, 2024

Michael O’Leary, șeful Ryanair, a fost lovit în față cu plăcinte cu frișcă de către două activiste de mediu | VIDEO

Michael O’Leary, șeful Ryanair, a avut parte de o surpriză neplăcută în fața sediului Comisiei Europene.

Michael O’Leary, CEO-ul Ryanair, a fost lovit în față cu plăcinte cu frișcă în fața sediului Comisiei Europene, conform POLITICO.

Șeful companiei aeriene low-cost s-a aflat la Bruxelles pentru a anunța programul de iarnă al companiei sale. El a vrut să transmită o petiție președintelui Comisiei, Ursula von der Leyen, pentru a proteja așa-zisele survoluri în Europa. Normele UE împiedică companiile aeriene să survoleze spațiul aerian al unei țări atunci când personalul controlului local al traficului aerian peste în grevă.

Acesta se afla lângă o figurină de carton a Ursulei von der Leyen. Fix când s-a aplecat la o cutie, Michael O’Leary a fost lovit cu plăcinte de la două femei.

„Bine ați venit în Belgia!” a spus una dintre ele.

„Opriți poluarea nenorocitelor voastre de avioane”, a adăugat femeia.

Michael O’Leary, șeful Ryanair, lovit cu plăcinte

Nu se știe încă dacă femeile fac parte dintr-un grup de acțiune pentru schimbările climatice.

O’Leary a râs de incident, spunând că nu a avut niciodată „o primire atât de călduroasă”.

„Din păcate, erau ecologiști, iar crema era artificială. Invit pasagerii să vină în Irlanda, unde crema este mai bună”, a spus el.

Ryanair s-a amuzat de situație

Ryanair a glumit despre „primirea călduroasă” pe rețelele sale de socializare.

„Pasagerii sunt atât de fericiți de rutele și petiția noastră, încât sărbătoresc cu tort”, a scris compania pe X, fost Twitter.

„Avem tarife mici gustoase!”, au adăugat cei de la Ryanair.

Nu doar activiștii de mediu sunt nemulțumiți Piloții belgieni de la baza Charleroi plănuiesc să facă grevă pe 14 și 15 septembrie, pentru a patra oară în ultimele două luni. Ei reclamă salariile mici.

Sâmbătă, Georges-Louis Bouchez, șeful partidului liberal francofon MR, a fost lovit în față cu o plăcintă în timpul unei lansări de carte la Liège. Bouchez nu a fost la fel de calm ca O’Leary și a aruncat, la rândul său, o parte din frișcă pe fața celui care a aruncat.

spot_img
Latest news
știri