O căprioară căzută într-un canal de irigații a fost salvată de pompierii din Neamț

Foto: Descoperă.ro
Foto: Descoperă.ro

O nouă misiune contracronometru, pentru pompierii din Nemț: o căprioară căzută într-un canal de irigații a fost salvată de către echipele care au acționat la fața locului. Pentru ca animalul să fie salvat, a fost nevoie atât de o barcă, cât și de o autospecială complexă.

Este vorba despre un incident care a avut loc în localitatea Zănești din județul Neamț.

O căprioară a căzut în canalul Bistrița, iar pompierii au fost solicitați să intervină

Pompierii au acționat cu o barcă și cu o autospecială, fiind ajutați de voluntari din Zănești. Animalul a fost scos din apă cu ajutorul bărcii și a primit îngrijiri medicale pe mal, precizează publicația Descoperă.ro.

Foto: Descoperă.ro

O nouă misiune contracronometru pentru pompieri. Pompierii militari din cadrul ISU Neamț, în misiunea lor de a salva un suflet. Un apel la 112 avea să anunțe o nouă misiune contracronometru pentru pompierii militari din cadrul ISU Neamț. Salvatorii au fost înștiințați că o căprioară a căzut în canalul Bistrița, pe raza comunei Zănești, fiind nevoie imediată de intervenția lor”, arată un mesaj publicat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe contul de socializare.

De asemenea, reprezentanții au mai menționat că, la locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție și o barcă din cadrul Detașamentului Piatra Neamț. Mai mult, au fost prezenți și voluntari din cadrul SVSU Zănești.

Pompierii, cu ajutorul bărcii, au scos din apă căprioara speriată, dar teafără, care a fost mai apoi predată în siguranță medicului veterinar pentru îngrijiri medicale suplimentare.