Un cățel a fost salvat din calea viiturii. Salvatorul a intervenit în ultimul moment

Captură video Observator
Captură video Observator

Un câine a fost luat de viitură, dar a reușit să fie salvat chiar de către stăpânul său.

Animalul a fost la un pas de înec, din cauza ploilor puternice și a viiturilor din comuna Ponor din Alba. Cățelul a reușit să fie salvat într-un ultim moment.

Din fericire, patrupedul nu a avut de suferit în urma acestui incident, precizează Observator.

Știrea a apărut pe pagina de Facebook în cursul zilei de ieri, 24 iunie. De asemenea, sursa citată a publicat și videoclipul în care se vede cum stăpânul reușește, în doar câteva minute, să-și salveze animalul de companie din apele învolburate.

Videoclipul de pe pagina de Facebook a fost vizionat de mii de internauți, oamenii lăudând, în comentarii, curajul de care a dat dovadă salvatorul.

Localitățile Sălciua și Ponor din Munții Apuseni au fost grav afectate de inundații

Furtuna și ploile din cursul săptămânii au făcut ravagii în Apuseni. Mai multe gospodării au fost lovite de viituri, iar drumurile au fost blocate sau distruse.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, localitățile Sălciua și Ponor din Munții Apuseni sunt grav afectate de inundații.

Românii afectați de inundații vor beneficia de ajutoare între 1.000 și 7.500 de lei, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenţă pentru familiile afectate de inundaţii şi alte fenomene meteorologice periculoase în cursul anului 2021, a declarat, joi, premierul Florin Cîţu.

Ajutoarele se vor acorda în funcție de cât de afectate au fost locuințele, indiferent de veniturile familiilor și persoanelor singure care dețin acele proprietăți, arată Alba24.ro.