Marius Văduva, onco-fitoterapeut, a fost invitat la Sinteza Zilei, la Antena 3 CNN, unde a spus care sunt cele mai toxice alimente. La emisiunea a participat și Annemarie Văduva, soția acestuia. Ea s-a vindecat de cancer fără vreo ședință de chimioterapie sau radioterapie.
Annemarie a urmat o metodă naturală de tratament, despre care susţine că este cea mai ușoară și cea mai eficientă metodă în lupta anti-cancer. În plus, femeia a scris o carte în care împărtășește experiența sa în lupta cu cancerul. Când s-a îmbolnăvit, ea era vegetariană de 18 ani și raw vegană de 4 ani. Ulterior vindecării, a deschis o clinică alături de soțul ei și a conceput metoda Detox Nutri Fit.
„Când am descoperit că am cancer, atunci mi-am dat seama că nu mănânc chiar atât de sănătos. Alimentele pe care le consumam aveau pesticide“, a spus ea la Antena 3 CNN.
Drept urmare, a povestit femeia, „prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. (…)
Am mai consumat din când în când și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur“.
Top 5 alimente cancerigene, prezentate de Marius Văduva
Marius Văduva a enunțat în cadrul emisiunii care sunt cele mai cangerigene alimente.
- Uleiul de palmier este pe primul loc în topul alimentelor toxice;
- Zahărul este pe locul doi;
- Pe locul trei în topul celor mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mănânci – arahide;
- Pe locul patru în topul alimentelor toxice – grătarul făcut cu cărbuni;
- Băuturile carbogazoase;
Potrivit lui Marius Văduva, „50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția“.