Amendă de 6.000 de lei pentru șoferul unui BMW care a aruncat gunoiul pe stradă

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Șoferul unui BMW de lux a fost amendat după ce a scos cu roaba gunoaie din portbagaj și le-a aruncat pe stradă. Incidentul a avut loc în Timișoara, iar polițiștii locali l-au amendat pe proprietarul autoturismului.

La începutul săptămânii în curs, timișoreanul, proprietarul unui BMW de lux, a scos cu roaba gunoaie din portbagaj, pentru a arunca absolut toate deșeurile în mijocul străzii.

Conform declarațiilor făcute de polițiștii locali, bărbatul a fost amendat cu suma de 6.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au considerat necesar să-l pună pe timișorean să adune toate gunoaiele pe care le-a aruncat, la voia întâmplării, în stradă.

Bărbatul a scos gunoaiele din portabagajul unui BMW de lux și le-a pus într-o roabă pentru a le căra câțiva pași mai încolo, unde le-a pus pe marginea trotuarului, precizează Știrile Pro Tv.

Două amezi de 6.000 de lei, într-un timp record: alături de proprietarul de BMW, un alt timișorean a fost surprins aruncând deșeuri pe stradă

Un alt timișorean a fost surprins de Poliția Locală în timp ce se debarasa de gunoi. Exact ca în cazul șoferului, a fost aplicată sancțiunea de 6.000 de lei

În cursul zilei de luni, 26 iulie, Poliția Locală Timișoara a transmis un comunicat în care se relatează cum polițiștii locali au depistat și sancționat drastic două persoane care au abandonat pe domeniul public deșeuri, ziua în amiaza mare, producând disconfort celorlalți cetățeni.

În ambele situații s-a aplicat și somația să facă dovada ridicării deșeurilor de pe domeniul public. Poliția Locală Timișoara recomandă cetățenilor certați cu legea și cu bunul simț să nu mai arunce pe domeniul public gunoaie deoarece faptul că este weekend nu îi va scuti de amenzi”, a precizat Poliția Locală.