Sectorul 6, măturat de iubitorii de semințe, sub privirea polițiștilor

Sursa Foto: Poliţia Locală Sector 6
Sursa Foto: Poliţia Locală Sector 6

Mai multe amenzi, în valoare de 68.000 de lei, au fost aplicate unor presoane surprinse aruncând coji de semințe pe jos.

Conform Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6, polițiștii au desfăşurat, de la începutul anului și până în prezent, o serie de activităţi cu scopul respectării prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

Amenzi de 68.000 de lei, aplicate celor care “decorează” aleile parcurilor cu mizerie

Oamenii legii au precizat, pe contul de socializare, că acţiunile au vizat depistarea, identificarea şi sancţionarea persoanelor care nu menţin curăţenia pe domeniul public în special în Parcurile Marin Preda, Crângaşi, Păcii, Timișoara, Gorjului şi Drumul Taberei.

Astfel, în perioada menţionată, agenţii au sancţionat cu amenzi în valoare totală de 68.000 de lei mai multe persoane surprinse în timp ce aruncau coji de seminţe pe domeniul public.

Iubitorii de semințe, nevoiți să coopereze cu Poliția Locală

Au fost și cazuri în care unii dintre tinerii surprinși aruncând coji de semințe pe jos au cooperat cu polițiștii locali, în sensul că au dat curs solicitării acestora de a curăța singuri locurile respective. Aceștia au fost sancţionați doar cu avertismente”, au scris reprezentanții pe pagina de Facebook.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control vor avea caracter permanent, aplicându-se de câte ori va fi cazul sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menţine curăţenia în Sectorul 6.